Què dius?

Els amic van i venen, els enemics s'acumulen (Marx, Grouxo)




dissabte, 11 d’octubre del 2008

Tornem al socialisme, previ pas al comunisme.




Fidel Castro deu estar a punt de viatjar a Nova York, el seu assessorament és indispensable en aquests dies de caos. Ell sap com nacionalitzar empreses a preus molt raonables, de fet més raonable no pot ser el preu. És estrany veure com els extrems es toquen fins i tot quan parlem de macroeconomia. SOCIALITZEM LES PÈRDUES !!!!.

El mateix dia que el president del govern espanyol prometia injectar (?) una quantitat vergonyant de diners als mercat bancari el BANESTO publicava que en aquest trimestre havia superat el benefici del trimestre anterior amb un percentatge de 2 digits, de fet com sempre, com fan tots els bancs des de fa molts anys.... i nosaltres (els contribuents) els hem de deixar diners?, què no és la seva feina?. Si tens una fruiteria i no tens fruites més aviat o més tard hauràs de plegar perquè no pots exercir la teva activitat, doncs, com és que els bancs poden continuar en actiu quan no exerceixen per l'activitat per la qual tenen raó de ser?. El president del govern els ha de prometre diners o els ha d'amenaçar amb un tancament per deixadessa de funcions?.

I la borsa, impressionant !!!. La mania que te la gent d'argumentar els moviments segons criteris econòmics. Si vas a Perelada i treus el 17 a la ruleta no argumentes res, és el mateix cas, tot i que molts és continuen interrogant sobre els possibles causants, mare de Déu!!!

Una cosa més. Si volem acabar amb la crisi, prohibim els informatius de tota mena que no siguin esportius o sobre el canvi climàtic... en quatre dies tot tornarà a la normalitat. Ningú se'n recordarà de la crisi, excepte el crupier de Perelada.