Què dius?

Els amic van i venen, els enemics s'acumulen (Marx, Grouxo)




diumenge, 24 d’agost del 2008

Per llegir...


Bones,


Tornem després de les vacances.


Voldria compartir les estones tan agradables que m'ha fet passar un llibre de lectura fàcil que he llegit aquest estiu : Platón y un ornitorrinco entran en un bar ..... Publicat per Planeta (la mateixa editorial que aprofita per publicitar a les cobertes el llibre "Cartas a un joven español" de J.M. Aznar i "Merece la pena" de la prodigiosa Rosa Díez) i dels autors, professors de Harvard, Thomas Cathcart i Daniel Klein.
És un llibre dels que et fa pensar que als Estats Units encara hi ha molta gent del club de fans de Grouxo Marx i de l'estil d'escriure de Woody Allen. El llibre te'l cruspeixes en dos tardes, dos tardes molt ben aprofitades.
Sense que es pugui dir que aquesta lectura et tranformarà en un gran coneixedor de la filosofia (ni molt menys), ni que et prepari per vetllades de debat, si que et dona algunes claus i sobre tot alguns bons acudits.

1 comentari:

Dani Coll ha dit...

Gràcies per la recomanació Miquel.

Sempre és divertit un llibre que ajudi a pensar.

En el mateix sentit, ja fa temps que vaig llegir (i comentar) un altre llibre d'aquesta mena :

"El consol de la filosofia" d'Alain de Botton. Un llibre també molt interessant que interpreta les teories de grans filòsofs aplicades als nostres dies.

Potser recordaràs que es va passar a la TV i la vam poder veure pel canal 33 fa uns anys.

A reveure i gràcies pel llibre.