Què dius?

Els amic van i venen, els enemics s'acumulen (Marx, Grouxo)




diumenge, 14 d’octubre del 2007

Premi Nobel de la Pau


El premi Nobel de la Pau per Al Gore. Sembla una broma de mal gust !. Això com a mínim han de sentir totes aquelles persones (hi deuen haver uns quants milers) que s'ho merixen molt més que aquest ex-candidat (?) a la Casa Blanca.
Què haguès passat si Al Gore haguès guanyat les eleccions?. Haurien marxat les tropes americanes dels lloc on no són benvingudes? Hauria canviat la seva política exterior? Hauria signat el tractat de Kyoto com a president?
Però no !, va guanyar, i tenim un home amb un equip al seu servei i una feina que cercar, que treballar i guaita!! i això del canvi climàtic?. Provem-ho!
Lamentable. I a sobre els hi seguim el joc.

1 comentari:

Dani Coll ha dit...

Sí Miquel, jo vaig pensar una mica el mateix. Hi ha molta més gent al món que ha fet i fa més per la pau que no pas l'Al Gore.

Estic segur que si hagués sortit president, les tropes americanes a l'Irak estarien igual que ara. Tampoc crec que estigui mooolt preocupat pel canvi climàtic. És clar que alguns es dediquen a canvis climàtics, d'altres fan conferències amb honoraris mil.lionaris com el Clinton o González i d'altres, com l'Aznar escriuen llibrets o fan el ridícul fent classes a Yale. D'alguna manera s'ha de fer bullir l'olla !

Desgraciadament, decepcionant però no pas sorprenent.

Salutacions