Què dius?

Els amic van i venen, els enemics s'acumulen (Marx, Grouxo)




diumenge, 21 d’octubre del 2007

Els camells de la carretera


Un dels exemples més grans d'hipocresia, covardia i engany planetari que vivim és el de les continues mesures de l'administració per fer disminuir el nombre d'accidents de tràfic a les nostres carreteres. Jo els hi recomano una de força definitiva : declarem il·legal la venda de cotxes que superin els 120 qms/h. El consum de drogues no està permés i la seva venda, obviament, tampoc, llavors COM DEIXEM QUE VENGUIN COTXES QUE VAN A 240 QMS/H???
Per què no ho fan? La contesta és fàcil. Hi ha gent amb més influència que el cartel de Medellin o la mafia siciliana: les grans multinacionals de fabricació de cotxes.

Puc entrar en qualsevol botiga de cotxes i aconseguir un magnífic vehicle amb 170 cavalls sense la por de que ens empressonin, a mi i al venedor, per tràfic de mercaderies prohibides. Collonut!!! I deprés, això si, si faig servir els 170 cavalls un grapat d'euros de multa i possiblement la retirada del carnet. I a la botiga ? no l'haurien de multar ? I al senyor Josep Maria Audi o al senyor Manel Nissan? No els haurien de tancar ?